Dobrodošli u moj drugi post, gde ću iznositi svoj stav i mišljenje o balkanskim trendovima. Samo želim da kažem da je trend opšta sklonost ka nečemu i da se neki trend ne bi održavao na jedno duže ili kraće vreme, da taj trend nije dobar.

MESH STOCKINGS
Mrežaste čarape su ne samo trend na Balkanu, već opšte u svetu. Koliko god one izgledale atraktivno, isto tako umeju da izgledaju tragično ukoliko se ne koriste sa ukusom. Meni lično su one pun pogodak za neke basic kombinacije sa boyfriend cepanim farmericama. Mada, kada se odlučite da obučete mrežaste čarape, bitna je i sama boja. Definitivno ne treba kupovati u crenoj ili slično, preporučljive su crne, bele i bež koje za razliku od crvenih izgledaju prefinjenije. Mali savet jeste da ispod mrežastih, obučete obične bež najlonke da bi ste prethodno sakrili nepravilnosti kao što je celulit i slično.




CHOKER
Čokeri su nešto što je po mom mišljenju najzastupljeniji trend trenutno kako na Balkanu, tako i u svetu. Od različitih materijala kao što su saten, metal, koža ili pliš i u različitim oblicima, čokere nose svi koji podržavaju ovaj trend i poseduju bar jedan od mnogobrojnih. Sa druge strane, postoje osobe koje ne podržavaju ovaj trend i čokere porede sa ogrlicama za pse ili sa lancima koje su robovi nosili oko vrata. Lično podržavam ovaj trend i smatram da čoker ume da izgleda veoma elegantno i sofisticirano ukoliko se uvrsti u kombinaciju sa stilom.





DENIM JACKET
Teksas jakne, bile one dodatno cepane ili ne, sa printom ili bez, po mom mišljenju su odličan dodatak svakodnevim kombinacijama. Lično preferiram oversize modele, ali i skinny modeli mogu biti pogodan dodatak. Uglavnom, teksas jakne su svakako komad koji treba posedovati.




STICKERS
Smatram da stikeri na odeći moraju da budu savršeno pozicionirani da bi odeća izgledala atraktivno. Mislim da nabacani stikeri izgledaju neprivlačno i da stikeri ne idu na svaki model i vrstu odeće, iako  nisam protiv toga i stikeri mogu da razbiju monotoniju nekog komada odeće.




GLASSES
Svima dobro poznate naočare bez dioptije, najčešće viđene sa zlatnim ramom i kružnog oblika, iako postoje u raznim oblicima i bojama. Svakako oblik naočara mora odgovarati vašem licu, da bi to izgledalo kako treba. Ukoliko vam ne stoji određen oblik, nemojte ih ni nositi, jer koliko god one izgledale dobro na drugima, ne mora da znači da će pristajati i vama.



BLOUSE
Bluze sa karnerima ili bez definitivno obeležavaju ovo leto. Odlično izgledaju i lako se uklapaju uz bilo koji komad odeće, bilo da su u pitanju farmerice, pantalone, suknja ili šorc. Najčešće viđene sa karnerima u svetlijoj nijansi plave boje ili sa prugama, čine jedan odličan komad koji svakako treba imati pri ruci u ovim letnjim danima.






Vaša mišljenja o navedenim trendovima pišite u komentare, takođe dodajte neki balkanski trend koji nije pomenut, a smatrate da bi trebao da se nalazi na listi!


BUSINESS: miaacosaa@gmail.com






Коментари

  1. Odličan post! Moram ti priznati da se donekle slažem sa tobom, jer uopšte ne podržavam čokere i taj trend mi se uopšte ne dopada.

    heresuniquegirl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Super post!
    Zapratila sam te pa ako zelis uzvrati: https://janead.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Super post! Ja već jako dugo pokušavam pronaći ovakve naočale bez dioptrije,ali nikako...
    Imaš moj follow,nadam se da uzvraćaš!
    Novi post je na blogu:https://katysblogblogger.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  4. Slažem se sa svim! :) Super post♥ Zapratila sam te i nadam se da ćeš uzvratiti da se podržavamo u ovom blogosvijetu ♥

    beautyakworld.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  5. Meni su ovi trendovi ok sve dok se nose sa merom i ukusom. :)

    Giveaway je na facebook stranici mog bloga -----> Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  6. Jako mi se dopada tema posta i tvoj način razmišljanja. Chokere također podržavam i stalno kupujem neke nove, a isto je i s većinom spomenutih trendova. Volim stickere, denim jaknice, čak i naočale. Slažem se, ne stoje svima jednako dobro i treba paziti koji oblik naočala pristaje kojem obliku lica. Lijepo napisano!
    Svrati: shoppingholic-dreamer.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. meni se dopadaju svo tendovi ali naravno zavisi kako se sta nosi i to :)
    https://highheelpoodl.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Super si temu izabrala , uglavnom se slažem sa tobom :)
    💙

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови