Pozdrav svima, dobrodošli u novi post na mom blogu.
Kao što vidite po naslovu, danas ću vam prikazati neke od mojih trenutnih favorita.

GOLDEN ROSE MATTE LIPSTICK CRAYON
Najviše volim da šminkam usne i verovatno zato sam i zaokupljena različitim poizvodima za usne, ali ova dva ruža u olovci su sami po sebi savršeni. Od pigmentacije do postojanosti, GR je kada su u pitanju ovi ruževi, bukvalno o svemu mislio. Izuzetna pigmentacija, miris fantastičan, postojanost takođe. Cena za jedan ovakav ruž je smešna, u poređenju sa onim što dobijate kupovinom. Ja posedujem nijanse 10/18. Samo pakovanje je odlično odrađeno, na vrhu, kao što vidite po priloženom ima plastificirani deo u boji ruža. Ne trusi se uopšte, izuzetno je mekana i što je najvažnije ne ostavlja osećaj težine na usnama. Sadrži sastojke koji vlaže i hrane usne, što je još jedan plus. Zaista imate sve moje preporuke, kada je ovaj proizvod u pitanju.






ESSENCE I LOVE EXTREME CRAZY VOLUME
Verovatno većini poznata essence maskara, roze boje, koja ostavlja neverovatne rezultate na mojim trepavicama. Naravno, ostavlja bolji utisak na veštačkim trepavicama, ali definitivno ništa manje i na prirodnim. Izdužuje ih, daje im odličnu definiciju i ne slepi ih prilikom apliciranja, ali svakako je bolje ako ih pročešljate. Brzo se suši nakon nanošenja, što sprečava mrlje od maskare na kapcima. Plastična četkica sa malim bodljicama će odlično dozirati proizvod, a što je najvažnije maskara se ni ne oseti na očima, a ima veliki učinak.





CATRICE CAMOUFLAGE CREAM
Poslednji, ali ne i manje bitan, proizvod koji želim da pomenem za kraj jeste Catrice kamuflazna krema. Ovo je proizvod koji od prve upotrebe, svakodnevno koristim za prekrivanje podočnjaka ili eventualno nekog crvenila na licu. Odlično obavlja posao i stapa se sa tečnim puderom uz pomoć beauty blendera ili silikonskog sunđera. Pošto se proizvod javlja u tri nijanse 010 Ivory, 020 Light Beige i 030 Rosy Beige, ja sam zbog izrazito svetlog tena planirala kupovinu nijanse 010 Ivory, ali nije je bilo u DM, te sam ishitreno kupila nijansu 020 Light Beige i nisam se pokajala, jer je nijansa dosta transparentna i neprimetna ispod tečnog pudera. Cena je i više nego pristupačna, tako da imate sve preporuke za kupovinu.





























Došli smo do samog kraja posta, ja se iskreno nadam da ste uživali čitajući. Radujem se svakom vašem komentaru u dnu posta, takođe bih volela da postavljate pitanja za " Q&A " post koji želim da izbacim kroz par dana.


                                               BUSINESS: miaacosaa@gmail.com

Коментари

  1. nice product and color.

    anyway, I like your blog, wanna follow each other? please let me know. thanks :)

    IT’S A GIRL THING
    INSTAGRAM: @julieann_lozada

    ОдговориИзбриши
  2. Interesantan post draga! Jako divni proizvodi. Ja imam tu slobodu da komentarisem jer sam i sama isprobala sve ove proizvode i meni su jako korektni, te te razumem u potpunosti zasto su tvoji favoriti! Odlicno si nam ih predstavila, divno napisano, a i fotkice su sjajne!

    I follow you. Visit me, and follow back. Hope see you soon. Maleficent

    ОдговориИзбриши
  3. Od Golden rosea sam isprobala samo tekuce ruzeve i lakove. Svi kazu da su njihove olovke odlicne, nadam se da cu uskoro isprobati neku od njih. Essence maskaru vjerojatno samo ja nisam isprobala. Definitivno kada potrosim ovu koju sada koristim cu kupiti tu. Catrice kamuflaze sam isprobala, ali nisam ih imala naviku koristiti tako da sam ih na kraju dala sestri i ona je zadovoljna.

    http://beautybydorotea.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post. što se tiče Golden Rose bucmastih olovaka za usne, ja ih obožavam, a ove nijanse su prelepe :)
    Pratim te, poseti moj blog :)

    janalukic.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Great post dear!! These are some good favourites !!

    https://penzu.com/public/5fe47c76

    https://100pound12monthloans.kinja.com/

    No Guarantor Payday for Loans Bad Credit || No Credit Check Loan

    ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови